Start
banner.jpg

Welkom op de website van VIB Netwerken

VIB Netwerken is een full-service telecom installatiebedrijf. Wij ontwerpen en realiseren complete kabeltelevisie-, data en telecommunicatienetwerken, zorgcommunicatiesystemen en brandmeldinstallaties.

VIB Netwerken is de specialist in Coax- en Glasvezelnetwerken in Noord- en Midden Nederland.

Daarnaast verzorgt het bedrijf het onderhoud van de netwerken, ontvangststations, datacenters, versterkersystemen en technische installaties zoals zorgcommunicatiesystemen en brandmeldinstallaties. Een helpdesk en een professionele 24-uurs storingsdienst maken het dienstenpakket compleet.

Naast het aannemen van werken of projecten heeft ons bedrijf ook de mogelijkheid om gekwalificeerde technici te detacheren.  

 

VIB Netwerken heeft drie vestigingen: De hoofdvestiging is gevestigd in Zuidbroek en de twee nevenvestigingen in Drachten en Apeldoorn.

Op al onze aanbiedingen, aanvaardingen van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten, zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) De algemene voorwaarden worden op verzoek kosteloos toegezonden.

De branddetectiesystemen van Bosch geven niet alleen een veilige, vroegtijdige brandwaarschuwing maar minimaliseren ook het schaderisico en de kosten voor onnodige alarmeringen.

 

De Heer Medicom is een onderneming die de
mens als uitgangpunt neemt.

De zorgcommunicatiesystemen
en diensten richten zich op het welbevinden en de
veiligheid van mensen.

Login